Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Lilla Edet tävling

Kategori:

I helgen var det tävling i Lilla Edet och jag och Vilja debuterade Int II, Vilja kändes fin, men domarna tyckte att hon var lite låg i formen vilket givetvis slog igenom på alla bedömningspunkter, men fick iaf bra poäng på passage och piaff (7:a på en) som vi har tränat mycket på. men 57 % är vi inte nöjda med så det är bara att träna vidare.
 
 
 
På söndagen red vi Int I och då var Vilja bättre i formen och vi fick 65 % och hamnade på 7:e i resultatlistan, mycket nöjd, men den är ju lite enklare än Int II inga byten i varje och ingen piaff och passage. men det är piruetter och bytesserier och galoppsax.
 
Men glänste gjorde Sofia och Credo som fick över 67 % och och fick placering (6:a) i MSV C:1 och fick också sitt andra kval till MSV B, så nu kan de fortsätta att träna byten, men årets mål är ändå att få honom att vara jämn i MSV C klasserna.
 
Nästa helg blir det Laholm för mig och Vilja, men sen blir det ett tävlingsuppehåll igen.
 
Duktiga var också Carina med Elektra som också fick sitt andra kval i MSV C och Sofie med Fiona, den fina 4:åringen som vi lånade och tog föl på förra året (Flash Light) som placerade sig i LC:1.
Maria och Hot Stuff som debuterade MSV B:5 med fina procent och Pernilla Nyman från Färgelanda som red ihop över 64 % på sin första LA:3, 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: