Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

20 Juli

Kategori:

I helgen är det Summer Dressage Festival i Lilla Edet och jag och  Vilja är anmälda till Diamantcupen, fredagen startade med MSV A:1 och det är ju mycket varmt här nere så det är till att ta det lite vackert med framridningen, Vilja kändes fin på framridningen men inte riktigt som i Färgelanda, men det gick ok, hon satte alla rörelser men blev lite låg och bakom hand i vissa rörelser, S-volterna och slutan är svårast att hålla henne framför skänkeln, men vi fick iaf ca 65 %
 
Idag var det Prix St George och det brukar ju vara ett bra program för oss, och Vilja kändes riktigt fin på framridningen men när vi kom ner på banan och jag släppte spöet så hade jag svårt att hålla nosen framme, det är mitt största problem, det var ganska mjukt på banan idag och hon snubblade in i första halten och det brukar ju vara hennes glansnummer. Sen missade vi skrittpiruetterna och galopppiruetterna eftersom hon inte gick fram riktigt och hon bytte flera gånger innan där bytet skulle komma och så missade vi 4:orna och det gör hon aldrig, hon är stensäker i bytena, så idag var det allt mellan 3:or och 7:or, inte nöjd med att jag inte orkar hålla henne framför skänkeln. Idag blev det bara drygt 60 ynka % men vi var inte värda mer heller. 
 
Men idag var det lite annat kul som hände, Eva från Kiruna var här och tittade på Palatino och tror att hon blev riktigt förtjust i honom och det var nog ömsesidigt för Palatino höll sig intill henne i hagen hela tiden. Så kanske, kanske så blir det så att Palatino ska flytta långt norrut, 160 mil är det till Kiruna.
 
 
 
 
 
Imorgon får Palatino och Sandro åka tillbaka till betet och Jag och Vilja har vår sista dag i Lilla Edet med en Intermediare I. det är iaf mycket fina tävlingar och härlig stämning och man känner de flesta som tävlar nu i.o.m Dressyrpoolen.

Kommentarer

  • Eva säger:

    Förtjust är bara förnamnet! Vilken fantastiskt fin och mysig häst!

    2013-07-21 | 11:39:29

Kommentera inlägget här: