Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Andromeda resultat

Kategori:

 
Andromeda och Kenth har gjort klart sitt 4-årschampionat nu med en avslutning med en 3-dagars på Grevagården, Andromeda skötte sig super.
 
Lördagen var kvaldagen där den stora gallringen var och därifrån tog sig 20 hästar vidare till dag 2, Poängen från lördagen var först och främst att hon gick felfritt och så fick hon bedömningen "Samarbetsvillig god inställning ngt matt, ganska god rygg" fick betyg 7,0 på ridbarhet och med alla poäng så blev det 13,7 på lördagen, då räknas även rivningar och kapacitet in i det
Söndagen var Kenth inte riktigt nöjd med sin egen insats och tog helt på sig skulden för de två rivningarna som de fick. Så söndagens poäng blev lite lägre, men de var väldigt nöjda med helgen och fick en fin rosett med sig hem.
 
 
 
Det här är vår pärla, Andromeda som vi slet för att klara livet på som 5 dagars gammalt föl när hon närapå misste ögat i hagen, men den historien ska jag berätta en annan dag. Hon är iallafall helt blind på sitt ena
öga, men en väldigt talangfull häst och hur snäll och klok som helst.
 
 

Kommentarer

  • jennie säger:

    Jättekul! Trots sämre förutsättningar än de flesta pga sitt ena öga sköter hon sig utmärkt :) morgondagens vinnare ;)
    Fina bilder (och fina knoppar :))

    2012-09-10 | 22:58:34
    Bloggadress: http://stallhallekila.blogg.se
  • Tina säger:

    Så fin!!! Ni är så duktiga stort grattis till framgången!! Och faktiskt som sagt..hon ser bara på ett öga ..bara det är ju en bravad. vilken tillit!!

    2012-09-11 | 11:31:12
    Bloggadress: http://metan.blogg.se

Kommentera inlägget här: