Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Torsdag

Kategori:

Idag har jag tränat Vilja och Wilbur och städat i stallet, sen gick eftermiddagen åt till träningar först på Toric och sen i Lysekil och hemma.

Vilja skötte sig relativt bra men var tung i handen igen, det är ungefär varannan dag, får henne inte riktigt att bära sig, men traven är superfin, hon har riktigt fått upp bogarna där och är i uppförsbacke. Till helgen är det tävling i Björbäck och jag ska starta Prix St George och så debutera i Intermediare på söndag.

Willbur går bra, men är spänd för sakerna som står runt ridbanan, hindermaterial osv, så vi får jobba mycket med det, blir mycket galopp för att stärka honom och få honom att bjuda framåt istället för att titta, när han blir spänd byter han galopp och jag byter tillbaka, så idag blev det många byten... på en fyraåring.

Royal Faith och Lensky åkte till hingsstationom på tisdag kväll för att hon skulle kollas på onsdag, men först imorgon blev det visst koll på henne, så vi hade inte behövt köra henne då, men nu är hon där och lastningen gick riktigt bra.
Det är problem med tansporterna iår eftersom posten slutat med lördagsutdelningen, vi hade bestämt oss för en utländsk hingst Blue Horse Zack, men det är inte säkert att det funkar, vi ska bestämma imorgon, annars blir det Sir Oldenburg, som är en multitalang och det kan ju passa Fia som också har dubbeltalang.

Vi har haft problem med hästmyror i huset ett tag och Anticimex har varit här och satt ut fällor, idag låg det mängder med döda myror i källaren, hur de nu plötsligt hade kommit in där.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: