Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Träningar

Kategori:

Idag har både Kenth och jag haft fullt med träningar, först hemma med Anna och Klivija, fina sammetshästen och i Lysekil med Susanne och hennes nya fina Phil Caprio som rör sig riktigt härligt, kommer  nog att bli fin och sedan på Toric Center, med Diezel, Carina och Patrol och sist Maria och hennes ståtliga hingst Arhibald.

Det här är Diezel e. Don Fredrico ue. Hitchcock, som jag har ridit en gång i veckan under en period, Diezel är ett stort svart sto, med mycket egen vilja, man får både vara bestämd och ödmjuk och hon tycker inte om när man skänklar henne i början men efter en stund går det bra.

Diezel fick fina poäng på gångarterna på 3-årstest, men har sen haft otur med skador. Målet för Diezel är att vi ska starta LB till hösten. Vi tar det lite vackert och vill gärna ha henne med på noterna, hon har lätt för sig och har bra piaffförutsättningar, men det är mest humöret som ställer till det. Hon har lärt mig mycket och framför allt att vara ödmjuk och ibland be om att få hennes uppmärksamhet och ibland bli riktigt arg när hon tjurar.




och från andra sidan


Diezels ägare Anne





Idag var det duggregn och kallt som sjutton, men efter träningarna så grillade Anne och Carina korv, himla mysigt.

Sen var det hem och ta in hästarna och försöka fixa vattenkoppen som läker vatten.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: