Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Praktik

Kategori:

Sofia ska till Mallorca och praktisera på ett PRE stuteri i fyra veckor från slutet av februari och ser väldigt mycket fram emot det, titta in på Marias hemsida, hon har tjusiga hästar och exporterar en del till Sverige stallmr.bloggplatsen.se

I övrigt så har vi fullt upp med hästarna i stallet på den lilla lediga tiden vi har, Anette hjälper oss att ge Pandora mat på lunchen, det är då hon äter mest så det är viktigaste målet.

Igår var det en härlig vinterdag och jag jobbade hemma, vilket innebar att jag kunde utnyttja lunchen till ridning himla härligt. Det blev mest travjobb, och Fakir börjar bli riktigt fin att rida, jobbar stadigt i form och t.o.m i skänkelvikningarna går han kvar i form och flyttar fint. Vilja fick jobba med slutorna i trav, piaff och passage hon börjar bli stark även om piaffen är lite "fjuttig", hon blev ganska laddad av det här jobbet. Det är ett tag kvar till tävlingssäsongen sätter igång första tävlingen jag hittade var i Södertälje den 3-4 mars, funderar på om vi ska åka på den. Isf var det en kombinerad Reg/Nationell. Men antar att det är tufft att komma med på tävlingarna där uppe.

Kommentarer

  • Nina säger:

    Oj vad skoj med Praktiken! härligt jobbat Sofia !

    2012-01-12 | 16:39:35

Kommentera inlägget här: