Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Livet på landet fortsätter

Kategori:

Trots att vi saknar Pandora väldigt mycket, så har livet blivit lite mindre oroligt, vi sover bättre och slipper tryckas av den oro som vi har haft sedan i höstas varje gång man går ut till stallet, så länge man är mitt uppe i det så tänker man inte så mycket på det utan kämpar på.

Däremot så väger vi för och nackdelar med att fortsätta avla eller inte, ska vi köpa ett nytt avelssto eller nöja oss med att ha Fia? Vi väntar ju fortfarande Fias föl i mitten på april och Divas i juni.

I torsdags kväll var Andromeda hos tandläkaren och drog vargtänderna och så raspade han tänderna så de blev lite jämnare på ena sidan. Vår olycksfågel har nog slagit käken någon av de gånger som hon har ramlat på huvudet som liten, så hon är lite sned i käkarna, men det var inget att göra något åt. Hon hade 2 mjölktänder kvar att tappa innan hon har alla nya tänder på plats. Vi ska tillbaka om 1 år och kolla henne igen.

Sundsby Veterinärklinik på Tjörn var vi på för där finns både veterinär och tankläkare tillgängliga så de kan sätta bedövning, röntga osv om det behövs.




Fantasy som är såld sen i höstas,  åkte tidigt i morse mot Östersund Katarina och Susanne. De kom ner igår med transporten och vi hade en trevlig kväll igår och så for de tidigt i morse. I forsättningen kan ni följa Fantasy och hennes andra hästar Cherry och Lina på Katarinas blogg.

Det gick jättebra att lasta i Katarinas Umesläp, de står och tittar bakåt i den så hon gick in på lemmen fram. Men sen blev hon lite orolig i transporten, så hoppas att de får en bra resa.

Lite dåliga bilden för det var så mörkt, men här ser ni hur släpet ser ut (och Katarina och Susanne)





Kommentarer


Kommentera inlägget här: