Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Tävling i Färgelanda i helgen

Kategori:

Vi har haft en trevlig helg i Färgelanda med två hästar med och dömt både storhäst och ponny.

Startade en Msv B:4 på fredag och Vilja kändes hyfsat fin, men red nog för mesigt. så det blev lite ca 62 %. På lördag var det MSV A: och min tränare Anki var där och flera kompisar från Lysekil, det var nog bra för jag tog i lite mer än vanligt och svetten lackade i värmen, men det gick riktigt bra och fick 63.72 bästa hittills och nu får vi starta Nationellt också. Vilja börjar bli mycket bärigare och piruetterna har hon ganska lätt för att göra och tycker dessutom att det är kul, serien och skolorna har jag fortfarande en hel del att jobba med. Galoppen är bättre och lättare att rida än traven.

Här är några filmer, Tack Anna för filmen.

Framridning






Fabiola startade LC och LB hon gick 4 klasser på 2 dagar och var rejält trätt de sista klasserna, hon sköter sig bra men öppnar sig lite i formen ibland, LC fick hon ca 62 %, men i LB fick hon lite under 60%, men hon är en pärla att åka ut med, lugn och fin och tycker att det är kul att komma in på banan.





Tack för bilderna Ebba, kolla också in på Ebbas blogg, hon har tagit fina bilder från tävlingen.

De är lite roliga hästarna för de ropade hela tiden till varandra, men kunde ändå jobba på när vi red.



På fredag kväll var det grillfest med trubadur och det var väldigt trevligt, vi fick låna personalrummet och bo i under natten så vi slapp åka hem.





Kommentarer

  • A-C säger:

    Fina ni va allihopa! Bra jobbat hörni!

    2011-07-04 | 16:16:31

Kommentera inlägget här: