Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Fredag den 23 dec

Kategori:

Idag var det lite gråmulet ute, vi var i stallet på morgonen och släppte ut hästarna och mockade, sen red vi de tre hästarna som skulle ridas, Kenth red Fakir först ut en sväng och det gjorde gott för när han kom in på banan sen så var han loss och fin, hängde inte alls i handen och gjorde fina övergångar.

Sen red Kenth Andromeda och det blev en tur ut med Anna och Klivija och sen lite mer galopp på ridbanan, hon har blivit riktigt pigg men han får fortfarande jobba mycket framåt, med unghästar är det viktigast att man först får dem att bjuda framåt och sen kan man jobba med formen när bjudningen finns där.

Jag red Vilja på ridbanan och hade musik på i min telefon, pluggade in hörlurarna i öronen och försökte hålla mig innanför spåret eftersom Kenth galopperade runt på spåret. Det är riktigt skönt att sätta i hörlurarna och har bra musik på, då rider jag böst, man blir på gott humör och ridningen blir som en dans.

Efter ridningen drack vi och de som var i stallet glögg och pepparkakor och hemgjort godis, det var mysigt. Peter var förbi och sa att nu fanns det lampor till vår ridbana som vi får från Leva (Lysekils energiverk) det är gammal gatubelysning som har varit uppsatt i Lysekils centrum, men nu skulle bytas ut. 6 st ska vi få och har vi flyt och det inte blir för kallt ska vi försöka få upp dem i mellandagarna, det blir kanon.

Sofia håller på att teckna med blyerts och nu har hon tecknat en av Anetts hundar "Onza".



Kommentarer

  • Anette säger:

    Dukatiga Sofia !!! Slutresultatet kan ses på min hemsida.Jättefin bild och man kan inte missa att det är Onza . Får nog kika på vilken hund som ska föräras med en fin blyertsteckning , har ju några att välja på. God Jul !!

    2011-12-24 | 06:06:19
    Bloggadress: http://www.essmanias.zoomin.se
  • Anna säger:

    Wow vilken talang du är Sofia!

    Härligt med belysningen, ser vi fram emot :-)

    2011-12-24 | 12:35:47

Kommentera inlägget här: