Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

3:e advent

Kategori:

Har det varit i helgen. Fredag var jag i i Färgelanda och hade träningar, sen i helgen har vi haft en del träningar och däremellan har vi målat i Erikas rum och det andra rummet, börjar närma sig nu, golvet kvar att lägga i Erikas rum, men det ska hon få välja själv.

Jon har gjort höga golvsocklar åt oss, som ser ut som de gamla, ca 12 cm höga och inga krusiduller, bara rundade i överkanten,  så nu ska 40 m golvsocklar målas.

Pandora är lite deppig igen och vill inte äta så mycket, hon ligger mycket när hon kommer in på kvällen, men hon får nog ändå i sig en del mat. Hon tyckte om hästgodiset som jag hade köpt på Hööks. Vi ska nog ge henne en ny kur med Sulfa igen, hon är ändå lite rundare nu, tycker vi, så hon kanske kan väga 550 kg?? skulle haft en våg.

Jag tränar mest hemma med Vilja nu, men igår var vi iväg en sväng till ridhuset, hon börjar bli stark i traven och kan vara kvar i samling länge nu och har ganska lätt för passagen. Börjat leka lite med 1:or i galoppen, men det är svårt att hinna med i kroppen själv, behöver hitta rytmen för det.

Vi jobbar annars mycket med gångarterna för hon har lätt för rörelser men kvaliten på galopp och trav behöver bli bättre, imorgon Anki-träning igen.

Kenth rider Andromeda och hon sköter sig bra, börjar få lite bättre framåtbjudning, men är lite tunn, vi har ökat maten på henne igen.

Sofia var med Maria Lifv i Göteborg i helgen när hon körde Lucia till kröningen med sina stiliga Tori hästar. Kanske kan få in någon bild på det senare idag.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: