Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Tisdag 14 sep

Kategori:

Igår var det handledarkurs för Sofias övningskörning så det tog hela kvällen. I helgen var det sånt tempo så vi inte hann äta middag förrän kl 21.30 i söndags, inte bra.

Men Fabiola hade spräckt en regel i sin boxvägg som vi var tvugna att byta och det har tagit åtskilliga timmar att demontera väggen och sätta upp ny regel och sen få tillbaka allt igen, men nu är det bara några skruvar kvar. Inatt fick hon stå i enskilda rummet och det tyckte hon nog var ganska skönt för hon hade ingen att reta upp sig på, synd att det är lite lågt i tak där.

Sen hade vi fått lysrör monterade på logen igår, kanon.

Det blev som tur var ingen tävling för oss i helgen, Vilja har en väldigt trasig hov som behöver fixas till lite, men hovslagaren skulle komma idag.

I söndags var det några och hämtade iallafall hälften av det gamla höet på logen, och vi slapp att bära ut det, jättebra, eventuellt skulle de hämta resten också i helgen, hoppas på det så vi får rent däruppe, det är massor med plats till fräscht hö och täcken och foder däruppe, bara vi får bort allt gammalt.

Snart kommer det lite bilder från lösdriften, Sofia har tagit härliga busbilder som kanske kommer in i em.

Wilbur och Andromeda verkades i fredags, Andromeda hade förstört sin hov en del, måste ha trampat på en sten, så jag hade filat på den och nu så fixade hovis resten och det såg nog inte så farligt ut.

Andromeda bestämmer på lösdriften och Wilbur är hennes trogne passup.

Regn och rusk idag, men ska rida Credo både idag och imorgon när jag kommer hem, ev åker jag till ridhuset någon av dagarna.





Kommentarer

  • A-C säger:

    JAA! Busbilder! Längesen jag såg Wilbur nu:-(

    2010-09-14 | 11:57:31
  • Nina säger:

    Ta kort på alla de hovar du talar om oxå vettja!!!

    2010-09-14 | 17:54:44
  • Marianne säger:

    Jo, det skulle jag ju ha gjort, Andromeda måste ha trampat på en sten och klyvit insidan framför trakten så att en stor bit stod rätt ut och det hade kommit in jord emellan där, men det är fixat nu. Vilja kommer hovslagaren till förhoppningsvis idag, men om han inte gör det ska jag ta kort.

    2010-09-15 | 08:31:44
    Bloggadress: http://lysegard.blogg.se/
  • Linnea H säger:

    Vilka fina bilder! LIllen verkar bha kul med massa bus ;)

    2010-09-15 | 22:08:55

Kommentera inlägget här: