Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

2 Augusti

Kategori:

Jag har börjat jobba igen, åter till Volvo Angered varje morgon. Känns lite vemodigt men är ganska nöjd med vår jobbsemester, blev ingen hängmatta för min del, men väl en härlig dags segeltur till Kärringön. och en massa fina kvällar med grill, kräftor och kära vänner i vår mysiga trädgård.

Nu har Credo kommit till hagen, Credo är en 3-årig Lusitanovalack som ägs av Linda. Bilder kommer. Credo fick gå upp på betet tillsammans med Andromeda, Wilbur och Diva. Andromeda tog tyvärr på sig ledarskapet och blev genast väldigt tuff mot de andra hästarna. Wilbur steg dock ett snäpp och det var bra för då kanske han får en chans att äta på sig lite, för han är lite smal. Credo hamnade nog längst ner och går en bit ifrån de andra hästarna, men igår fick han komma lite närmare så det går nog bra.

Diva ska bara gå där uppe några dagar eftersom både Ebba och Sofia har varit bortresta.

Idag är det Anki-träning och det ska bli kul, det blir ett kort tävlingsuppehåll nu pga fölvisning och dömning, så nu är det lämpligt att träna lite extra på Msv A rörelserna, för planen är att starta det under hösten.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: