Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

2 oktober

Kategori:

Vilken natt, vi vaknade vid 12-tiden och satt nere allihopa, det åskade och blixtrade så det skakade i hela huset, höll koll på stallet så inte blixten skulle slå ner och det skulle börja brinna. Det var riktigt kusligt faktiskt, det höll på ca 1/2 timme och sen började det hagla. Skönt att sitta hemma och jobba idag för de varnar för kraftig halka på E6:an mot Göteborg.

Jag såg en stork i Gläborgskrysset, den stod där på en äng och såg stolt ut, fränt att få se den här, undrar om det var samma som var hos Agneta på Rödön förra året??

Det är mycket riktigt Diva som är det lilla hästhuvudet, häromdagen ringde Divas förförra ägare hon som köpte henne från Hedekas till Jämtland, hon hade sett henne på hemsidan, det var kul.

Det är skönt att kunna träna hästarna hemma, men nu är det mörkret som ställer till det, vi kommer ut till stallet vid 18-tiden och 19.30 är det mörkt, så man hinner 1-2 hästar bara på kvällen, skulle behöva komma igång lite mer med Fabiola.

Nu har vi börjat fodra med hösilage ute i hagen, betet är alldeles för frostigt nu. Skönt iallafall att det är relativt torrt ute och att äntligen Rasp och mugg verkar ge med sig, det är bara Fabiola som har litegrand kvar nu. Det blev till slut Antibiotikasalva som gjorde att vi fick bort den.

Imorgon är vi på tävling Div 2 hoppning med Vilja, Pandora, Zäta och Sanqito följ oss på bloggen under dagen.

Kommentarer

  • Agneta Söderberg säger:

    Det kan vara han, eftersom han inte synts till här i höst. Han var inte rädd för människor eller kor.

    Den nya sadeln är bra (Morris and Nolan 6.000kr). Snart ska jag prova kandar på Tittut , sägar Teresa.

    2009-10-02 | 15:55:26

Kommentera inlägget här: