Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Pandora mår bättre än någonsin

Kategori:

Pandora var på tävling i Lilla Edet idag, en strålande dag och vi hade det härligt i solen hela dagen. Pandora var supertrevlig att ha med sig, stod helt still i hästtransporten och väntade på sina starter, först gick Kenth och Pandora (som de envisades med att kalla Pandorra hela dagen) en 1 m hoppning och eftersom hon går som unghäst så skulle hon bara gå runt med 0 fel och det gjorde hon, det flöt fint och blev en prydlig ritt med Pandora som laddade lagom mot varje hinder, det såg så lätt ut, inga problem för henne att gå upp på högre höjder.



Och hur hindren ser ut, bryr henne inte, hon älskar att hoppa. Sen skulle hon hoppa 1.10 m och då fick hon tyvärr 2 nedslag och 8 fel, men det var för att hon inte drog upp bakbenen tillräckligt, det var de två första hindren som hon fick nedslag på sen skärpte hon till sig.


Vi har tagit ut Vilja och Fabiola en sväng, men nu degar vi i soffan, Vi hade fått låna en hel drös med dvd filmer av Kenthas arbetskompis, så just nu diskuterar vi vad vi ska se. Det blev tydligen Madagaskar, tecknat är inte så kul, är välan för gammal för det, får väl sätta mig i soffan och tycka att det är kul.

Imorgon blir det en arbetsdag uppe på ängarna, kanske hinner vi stänga sommarhagarna?

Kommentarer

  • Jennie Josefsson säger:

    Grattis igen Kenth!

    2009-05-01 | 23:46:53
  • A-C säger:

    Grattis grattis! Men Madagaskar är ju världens roligaste!

    2009-05-03 | 11:18:47
  • Nina säger:

    Grattis grattis från mig med!!!

    Troll och trollkarlar o rymdödlor, då snackar vi bra film( o det ska vara äkta inte tecknat :) )

    2009-05-04 | 07:43:53

Kommentera inlägget här: