Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Tävlingsresultat och Fabiola

Kategori:

Nu kan ni hitta resultaten på dressyrtävlingen på www.lysekilsrf.se, nu jag har skickat resultaten klart till alla håll och kanter, så nu känns det som tävlingen är färdig.

Red Fabiola i ridhuset idag, idag gick det undan, det var redan två andra hästar i ridhuset som inte var precis lugna, men vi tog släp på Diva och Fabiola travade på i friskt tempo varv på varv, hon var så duktig. Fast varje gång någon annan häst kom för nära så vred hon ut baken, tror att hon var lite rädd att de skulle komma nära, för det kändes inte som hon var irriterad på dem. Idag var hon som en omvänd hand, nu hade hon fattat att hon skulle frammåt och det var inga problem alls, hon har en härligt mjuk trav, inte så stor men taktmässig och lätt.

Vi ska försöka att filma nästa gång.

Kommentarer

  • Petra säger:

    Så, nu har jag varit på mannekäng uppvisning en lång stund i går kväll. Alla kläderna uppskattades högt. Jag fick väl någon tillsägelse ibland att jag inte va så aktiv i hurra ropen men men. Amanda tackar så hemskt mycket för kläderna och de kommer att användas mycket, mer tvätt till mej....

    2009-03-24 | 07:56:28
    Bloggadress: http://www.storemyr.se

Kommentera inlägget här: