Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Torsdag 11 juni

Kategori:

Idag har Sofia skolavslutning och ska till Liseberg med klassen på em. Imorgon är det Erikas tur att ha avslutning och den ska jag gå på hade jag tänkt. Sen har de ett långt skönt sommarlov och vi får hoppas att värmen kommer nästa vecka.

Iallafall så kommer en av Sofias kompisar och hälsar på nästa vecka och det tycker vi alla ska bli kul.

Vilja är fortfarande lite halt, hon har en rak spricka precis i kronranden på ca 1,5 cm där hovbölden har varit, det ser ut som det är ganska torrt och vi tvättar med såpa och smörjer med Jodopaxgel.

Fabiola är kvar på hingststationen till i morgon, de kunde inte se något än, antingen hittade de inte fostret eller också fanns det inget, men det såg inte ut som hon var på väg in i någon ny brunst, vi får avvakta till imorgon.

Vi har lånat hem 4 hoppsadlar, för att testa om någon passar, för tillfället är det 4 hästar som delar på 1 hoppsadel och det funkar verkligen inte så bra. Men det lutar åt en Prestige "Golden star", men hoppas vilja blir frisk så vi kan prova den ordentligt på henne.

Ännu en otäck bilolycka på 162:an utanför Lysekil, ungdomar som körde alldeles för fort och en av mammorna i de mötande bilarna ligger med livshotande skador, tragiskt och onödigt.

Kommentarer

  • Jennie Josefsson säger:

    Hoppas hon är dräktig :) !!

    2009-06-11 | 09:15:56
  • sanna säger:

    tänkte bara nämna att jag har en hoppsadel till salu om det kan vara av intresse. Mvh Sanna

    2009-06-11 | 10:36:45
  • A-C säger:

    Tänkte bara tipsa om en Wintec cair, med luft i också kan man byta bomvidd som man vill! Hoppas Fabiola är dräktig!

    2009-06-11 | 13:14:39

Kommentera inlägget här: