Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Fredag 5/6

Kategori:

Vilja skoddes igår, men hon var inte riktigt ren efter skoningen heller får se hur det är i em, hon har tydligen mjuka tunna sulor just nu. Annars blir det ingen tävling imorgon. Så jag hoppas att hon ser fräsh ut ikväll. Hon fick stå igår.

Jag får jobba hemma på fredagar i sommar, det är verkligen guld värt, när man pendlar så långt. tjänar minst 2,5 timmars resväg eftersom det är fredag så är det ju säkert köer mot Lysekil också. Så idag sitter jag på kontoret hemma.

Hästarna fick vara inne i natt, tror att de tyckte att det var skönt att få vila en natt, fast när jag har kollat dem på morgonen så ligger de ner och turas om att stå och vakta. Det är bra när det är en flock för då har de större möjlighet att ligga och vila längre.

Elektrikern är i stallet idag också igår hade det kommit upp lysrör och utelampa på baksidan och det blir bra, det kommer att bli ljust och fint.

Kommentarer

  • A-C säger:

    Lycka till på tävling! Någon som vet vilka ryttare samt häster som blev påkörda på Åsvägen idag? Känner verkligen med dom.

    2009-06-05 | 21:21:31

Kommentera inlägget här: