Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Helgen

Kategori:

Vi var faktiskt ut en sväng i Lysekil i lördags kväll, tog bussen in och satt på havsbadet en stund och tog en öl och lyssnade på Jerry Williams. Det var trevligt att komma in till centrum och känna pulsen, men skönt att komma hem till lugnet på landet sen.

Pandora rev ett hinder i varje dag i helgen, trist , för hon borde inte göra det. Hon har kapacitet, men slarvar nog lite.

Vija däremot har lossnat rejält och går som en gummiboll nu, kan växla tempo i både trav och galopp riktiga ökningar gör hon nu. Och idag gjorde vi 8 byten i vart tredje på rak diagonal på utebanan (det är en rejält lång diagonal där).

Jag och Sofia var ner till Fiskebäcksvik och badade och somnade på en dyna en stund i solen, det var skönt. Försökte läsa en stund, men tar mig nog inte igenom den där boken under semestern.

Sen tjärade jag några trästolp, ska se om det funkar (dvs att de inte käkar upp stolpen), eller skulle jag ha blandat i terpentin också? Det luktar iallafall väldigt gott, Sofia tyckte att det luktade som Tysjöarna, den tjärade rampen som vi brukade cykla ut på för att titta på fåglarna.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: