Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Badrummet "nästan" klart

Kategori:

Kolla vad fint det blev, men det var ett jobbigt och dyrt projekt. Skåp och handfat fick vi vänta på i över 1 månad och hålla på och ringa och bråka. Skrev ett långt mail till affären och fick ett presentkort som plåster på såren, men helst av allt hade vi ju velat haft badrummet klart tidigare. Hantverkarna var himla snälla och kom på en gång. Nu är det bara lister kvar. Så här ser det ut nu.



Och idag får vi nog utebelysning så vi slipper famla i mörkret när vi ska ut till hästarna, det är himla mörkt här nere inte en enda vägbelysning i närheten.

Och stallet jobbar mest Kenth på med, men på kvällarna hjälps vi åt, det är dörrar i nästan alla boxar till olika utrymmen.
Pandora ska få boxen till höger och vi ska sätta upp en dörr som kan öppnas på hälften så hon kan stå och kika ut.
Boxen till vänster ska Vilja få flytta in i till helgen, men sen blir den nog Divas.



Vi har påbörjat på andra sidan också, men igår slog Kenth i huvudet i så det började blöda så det blev inte så mycket gjort. Men vi fick på dörrarna och sen skruvade jag upp lite krubbor och saltstenshållare. De här boxarna ska bara skruvas fast i golvet sen är det färdigt. Så här ser det ut på andra sidan mot utgången, det blir en riktigt bred stallgång.

Kommentarer

  • Åse säger:

    Stallet ser ut att bli jätte fint, hästarna kommer säkert att trivas superbra där.

    2008-11-28 | 18:16:18

Kommentera inlägget här: