Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Gott Nytt 2015

Kategori:

Nytt år och ska bli bättre på att informera om vad som händer, men hösten har varit intensiv och jobbig.
 
En liten sumering över vad som hände i höstas:
Flash Light e. Bellagio ue. Figaro R. såldes i November till Yvonne Brattberg i Färgelanda, det känns mycket roligt och spännande, Yvonne tränar för mig och jag kommer att få följa Flash Light till att bli en dressyrhäst,
 
I december lämnade vi äntligen in ritningarna för att söka bygglov för stall och ridhus. Vi hoppas att vi får ett possitivt svar på den.
 
Drömmen är att det ska stå en vit sådan här byggnad nedanför nuvarande stallet under sommaren 2015
Med 8 boxar och ett isolerat ridhus 20x50m 
 
 
Don Bellisiomo är en riktig pärla men mycket fina gångarter och gör alltid allt för att vara till lags, som högst hade vi nästan 76% i en MSV C och vann klassen med ca 40 starter. 
 
 
 
 
Med Don Bellisimo och Credo åkte vi ut på ett antal tävlingar med dem under hösten och fick både vinster och placeringar i Msv C och debuterade även MSV B med Credo.
 
Don Bellisiomo är en riktig pärla men mycket fina gångarter och gör alltid allt för att vara till lags, som högst hade vi nästan 76% i en MSV C och vann klassen med ca 40 starter. 
 
Nu har vi tragglat byten i ur och skur och Credo sätter dem fint åt båda håll nu och Don Bellisimo gör dem också på hjälpen och lugnt och fint nu, Vi ska nog hinna bli klara inför tävlingssäsongen 2015.
 
Sen förstås våra fina fölungar Carisma som blev så sjuk under hösten och först nu är helt återställd och avvand från Fia och går ute med de andra fölen. Vi har avvant alla 4 fölen under julen, det var ju lite roligt med Zala Doo för han började dia Try Me som är mamma till Hops Ann så det slutade med att hon hade ett föl på varje sida, men när vi såg det så stallade vi in Stona och lät fölen vara ute, först bara på natten men efter en vecka skiljde vi dem helt.
Carisma Light
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: