Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Veckorapportering

Kategori:

Den här veckan har varit hektisk, jag och Vilja är igång igen och tränar mot sista tävlingen den här säsongen en Prix st George i Göteborg.
 
Don Dion har haft 2 spekulanter, A-C från Östersund som kom ner i torsdags och har provridit både i torsdags och Idag, 
 
Idag fick Dion gå 2 pass för det var en tjej från Göteborg som också provred idag, både på banan och ute i skogen, Don Dion sköter sig exemplariskt och verkar tycka det mesta är kul och har bra framåtbjudning. Tyvärr åkte en sko av idag när de provred så den fick jag slå på lite senare på dagen. 
 
Sen kom AnnCharlotte, Sandra och lilla Ida Jane tillbaka och hade med sig en ny avelshäst som ska bo hos oss. Väldigt trevligt att ha besök från Jämtland igen. Nu sitter vi och myser i soffan efter en god middag som Kenth hade fixat eftersom vi var iväg och red ikväll
 
Try Me e. Airline H ue. Akteur (hon kallas även Grållan), hon skulle egentligen ha kommit med stortransport i veckan men de kom aldrig så A-C tog med henne hem från Eslöv. Det var toppenbra, hon hade stått lugnt i transporten hela vägen. Try Me ska bo hos oss och ska gå på lösdriften och ska föla i april. 
 
Ridhusplanerna jobbar vi vidare med, vi har haft entreprenörer här som ska räkna på hallen och har fått offert av en grävfirma.
 
Och jag har kontakt med banken för att se hur det kan gå att lösa med lån osv, det får nog ta lite tid, men med allt detta regnande vill man ha ridhus nuu!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: