Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Lady Godiver "Diva"

Kategori:

Vår snälla fina Diva som har bott hos oss i 5 år nu och i både glädje och sorg, är nu såld till det bästa hem man skulle kunna önska sig, En 14 årig tjej som ska pyssla och rida henne och kanske tävla lite i dressyr med henne. Ni kommer säkert att kunna följa henne på http://www.ponnystallet.n.nu/
 
 
Diva är född i Hedekas och köptes sen av en tjej i Brunflo (Östersund), därefter köpte min kompis Tina henne till sina tjejer Helena och Rebecka och de tränade i många år för mig på Wången, när de sen flyttade till Stockholm flyttade Diva först med, men sen fick Sofia köpa henne och hon flyttade upp tilll Jämtland igen. Och när vi en månad efter det flyttade till Lysekil så hade vi 4 hästar med oss ner, Diva, Pandora, Andromeda och Vilja.
 
Sofia och senare också Ebba hade några roliga år med Diva och tävlade lite klubbtävlingar och även bohuscupen i dressyr. Sofia växte dock ur Diva och fick börja med storhäst istället, medan Ebba fortsatte och rida henne.
 
När vi sen beslutade vi oss för att betäcka henne med en fin hingst och det blev en så vacker fölunge med 4 vita strumpor och bred bläs, tyvärr hade den en skada som den inte överlevde.
 
Vi betäckte henne igen med en fin hingst "Boccelli Arden" och hon fick fina Vivaladiva som vi fortfarande har kvar.
 
Vi önskar Klara lycka till med sin nya ponny och Diva kommer bli behandlad som en prinsessa där.
 

Kommentarer

  • Tina säger:

    Underbara lilla ponny...vacker, klok o snäll! Hoppas de får många fina år tillsammans:)

    2013-02-10 | 21:07:02

Kommentera inlägget här: