Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

MSV A:1 i Stenungsund

Kategori:

Ja, ja, tror att Patrik Kittel visade lite för mycket trav och för lite galopp... med andra ord så gick travprogrammet riktigt bra och fick för första gången en 8:a på ökningen. resten mest 7:och och t.o.m slutorna i trav kändes fina och jag börjar få henne lite rörlig i bogarna, men sen hände ngt i skritten hon kändes plötsligt trörr och jag kunde inte får henne att länga.

I galoppprogrammet kändes hon så trött hon bröt av till trav 2 gånger och det kändes som hon ville stanna, tror orken tog slut eller att hon fick mjölksyra, kunde verkligen inte påverka henne.  Det blev ca 61,5 % och med tanke på några riktigt låga poäng så var det ganska ok. Serien på sista diagonalen i vart 3:e gjorde hon strålande.

Hon är ganska långhårig men jag ville inte klippa henne precis före tävlingen, men till veckan ska pälsen bort, sen är det träning för Anki på tisdag och efter det ska hon få en mikrovila och sen ska vi ladda för Prix st George i Göteborg i november.

Vi hade nästan gett upp med Pandora, men ikväll har hon ätit 2 kg korn/havre blandning och såg lite pigg ut igen, så vi tar dag för dag. Hon bär fortfarande sitt föl och är snart i 5:e månaden.

Kommentarer

  • Nina säger:

    Man kan inte få alla 8:or på en gång :) de kommer lite pö om pö :) nästa gång då händer det ..

    vann du klippen på tradera ?

    Hejja Pandora, en tapper häst med kämpar anda! Alla tummar hålls!

    2011-10-31 | 08:21:11

Kommentera inlägget här: