Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Söndag

Kategori:

Helgen har varit ovanligt lugn, hade träningar i Färgelanda i fredags och så var Maria och hennes vackre hingst här och tränade på morgonen. Han också rida Credo en sväng och efter träningarna for jag till klubben och red Vilja inomhus och hon gick så bra, ibland är hon som en dröm.

Det blir långa arbetsdagar när man är hemma, men lördagen blev ganska skön, jag städade hela huset och sen for vi på stan en sväng och shoppade, på kvällen kom grannarna och våldgästade, det blev en trevlig kväll.
Kenth hade hoppträningar på utebanan hela dagen.


Idag har vi grejat ute, Kenth mockade hönshuset och de som var och hämtade vårt gamla hö förra helgen kom tillbaka igen och lastade bil och släp fullt, ett lass till ska de hämta, sen är det nog ganska tomt på logen.



Sofia har tagit bilden.

Red Credo på morgonen, han var så fin idag, går stadigt i traven nu och jämn i tempot, följer tygeltagen väldigt fin. Högergaloppen är lått och luftig, men han har lite jobbigt i vänstergaloppen och tippar lite inåt. Vi provade också på lite skänkelvikning och det gick riktigt bra idag, han blev inte lika stressad som förra gången. Tränade Vilja också på utebanan och fick henne riktigt fin på slutet, men hon var lite fokuserad på vattenmattan som låg utanför ridbanan,

All Cash fick löshoppa på klubben idag och det gick väldigt bra att lasta och köra honom, och hoppade han kanske 5 gånger och sista gången låg hindret på 1.30, och det såg inte ens svårt ut. Den lilla hästen är smidig som en  som en katt.


Kommentarer

  • Linnea H säger:

    Gud vad fin lillen e! Ni gör ett toppenjobb med honom! Kram Linnea

    2010-09-19 | 22:00:52
  • A-C säger:

    Va fin bild på Vilja! Hon ser alltid så snäll ut=)

    2010-09-20 | 17:07:23
  • Ida Nicander säger:

    Vilken fin bild på mig och arhus, ser redan fram emot nästa lördags hopp träning!



    All Cash är verkligen super fin, vilket bra jobb ni gör!

    2010-09-20 | 18:57:21

Kommentera inlägget här: