Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

28 december och vinterdagar

Kategori:

Det är härliga vinterdagar nu. Igår tolkade vi efter Diva och så fort vi hittar sladden till kameran ska vi lägga in kort på det. Vi har fått en gammal kälke av min pappa och den var perfekt för ändamålet,vi fäste 2 longerlinor i var sin sida på sadeln och sen var det full fart på isvägen här utanför.



Vi tömkörde Pandora i ridhuset och tog fram lite bomar som hon fick trava över, hon gick super, men fick ett par frispel och jag tror inte det var för att hon hade ont. Hon vill inte kliva åt sidan undan för höger, så där verkar det ta emot, fast på slutet gick hon både skänkelvikning och öppna undan för höger. Då var hon riktigt mjuk och fin.

Andromeda sköter sig utomordentligt, travar fint runt på linan med en kapson på sig idag. Hon trilskade dock lite när vi skulle lasta henne och åka hem, men vi kunde snabbt dra in henne med lina bakom.

Sen var vi till Dragsmark på middag och hade en mysig eftermiddag.

Idag var det en sväng till Torp och vi köpte en ny tvättmaskin, det var välbehövligt för den vi hade var nog från 60-talet med separat centrifug, den fungerar fortfarande men trumman lossnar vid varje tvätt. Vi köpte en Elektrolux 7 kg maskin för 5 495 kr, nedsatt med 1500 kr stod det, så det var nog en bra maskin.

Sen shoppade vi lite på rean, det var fruktansvärt mycket folk.

Kommentarer

  • Ulle säger:

    Kul det ser ut! Alltid lika roligt att leka av sig i snön. Här nere får man passa på när den väl kommer. :-)

    Fyrhjulingen är också rätt kul att åka pulka efter...

    2009-12-29 | 23:27:32
    Bloggadress: http://stallhallekila.blogg.se/
  • Jennie säger:

    HAHAHAHAHA... Snyggt Kenth!

    2009-12-29 | 23:54:10

Kommentera inlägget här: