Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

30 december

Kategori:

Red för Anki idag, har ju varit sjuk så jag var inte riktigt på hugget. Men det var Vilja, hon sparkade och hoppade och tyckte att det var ganska kul. Vi började med galoppen och den kändes sådär i högergaloppen fick vi jobba med rakriktningen för som vanligt sätter hon in höger bak.

I traven börjar hon få fin kadens och bär sig själv, men jag hade svårt att följa henne i ökningarna, gick bra en bit, sen studsade jag loss. Skolorna funkade mycket bättre den här gången, men behöver ha lite bättre tempo. Bakdelsvändningarna börjar sitta riktigt bra.

Sen körde vi byten och sluta i galopp, Vilja tycker att slutan är väldigt svår och hon studsar och byter hej vilt, kan inte gå på henne så mycket med ytterskänkeln heller för då kickar hon. Men på slutet var hon ljuvlig i galoppen, hade nästan ingenting i handen.

Vi var ute och gick en stund på kvällen hela familjen, behöver jobba bort lite överflödigt fett som har belägrat min kropp, har faktiskt ingen aning om hur det gick till eller när. Får nog göra något åt det snabbt så det inte fastnar för gott:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: