Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Carisma och mina sadelproblem

Kategori:

Efter 4 månader väntan så äntligen kom den efterlängtade Childericen i helgen, men vad brydd jag blev när den hade paddade kåpor, det kunde ju inte vara min sadel.jag sa ju att jag ville ha nära kontakt med hästen, och tyvärr funkade det inte alls, för kåporna gör att jag får ännu svårare att komma åt med skänkeln, så idag packade jag med sorg ner den och skickade tillbaka den. Ev skulle jag kunna få en lånesadel men det lät väldigt osäkert och hon kunde beställa en ny åt mig. Jag beställde sadeln den 25 maj ! och börjar bli rejält less på att vänta. Som tur är så har jag under hela den här tiden fått låna Bellisimos sadel en Passier Optimum, funderar på om jag ska beställa en sån istället en Optimum II med lite större knästöd, ska nog ringa dem imorgon eller en Equipe sadel?
 
 
Carisma är såld till Jenny som födde upp "Fia" Royal Faith och åkte med dem hem i helgen. Det känns jätteroligt hon kommer få ett prima liv hos Jenny och Andeas och utbildas till hopphäst och kanske få föl i framtiden.
 
Carisma och Royal Faith
 
Ridhusplanerna går vidare och vi har till slut bestämt oss för att bygga en DS-hall, ritningarna är klara och nu väntar vi bara på att få tid för ett tekniskt samrådsmöte med kommunen. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: