Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Lördag den 8 mars

Kategori:

Scandinavium avklarad och vi hade några trevliga dagar i Göteborg och tittade på dressyren på både fredag och lördag, dels med mina härliga tjejkompisar från Lysekil och på lördag med mina vänner från Jämtland A-C, Sandra Katarina och Ida-Jane, mycket trevliga dagar med fantastiska hästar och ryttare.
 
Det blev en del shopping, bl.a ett nytt kandar till Vilja, ett PS Kandar Passage Revolution
 
Vi jobbar med att passa in det och har ridit hela veckan med det, 
 
 
 
Sofia åkt för att jobba som volontär på Bali och titta gärna in på Sofias blogg  Så jag har fått nöjet att låna hennes häst Credo i några månader, har som tur är hjälp av Linnea att rida honom. Men han är ett rent nöje att jobba med denna härliga Lusitanovalack.
 
Herman som var hos oss på tillridning fick åka hem till sin matte igen, han var hos oss i två veckor, det skulle egentligen varit längre tid, men under tömkörningsträningen så gick han vissa dagar jättefint och vissa dagar stegrade han sig hela tiden. Vi diskuterade med ägarna nästan varje dag och kom fram till att han behövde veterinärutredas och det gick ganska snabbt han kom hem och vilade en vecka sen hade han tid hos Anna Rudbäck på Tjörn, hon hittade att han hade en inflammation i ryggen och har nu behandlats för den och ska vila i 5 veckor. Tur att det ändå upptäcktes så fort.
 
Palatino som såldes till familjen Taver i Kiruna, har fått en karriär som fotomodell, han har blivit fotad för en känd täckestillverkares katalog och även för en stor svensk hästtidning, vi är så stolta över honom och att han så väl har funnit sig tillrätta i norra Sverige och verkar älska snön. Målet är givetvis att han ska bli dressyrhäst och nu är han inriden och ska visas på 3-årstestet i vår.
 
Palatino e.Warsteiner u Pandora, är verkligen fotogenic, han har alltid älskat att bli fotad.
 
 
Sandro har vi ju nöjet att få se på hemmaplan, Ida rider för full nu och idag var de i ridhuset och tränade, jag var tyvärr inte med, men Ida sken som en sol när hon kom tillbaka med honom, hon hade galopperat flera varv i ridhuset och det hade gått jättebra han har verkligen otroligt fina gångarter.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: