Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Tävling på Åby

Kategori:

I helgen har det varit mycket fina tälingar på Göteborgs nya tävlingsplats Åby travbana, Vilken otroligt fin anläggning, Nya fina boxar med uppställningsplats och fina banor i mitten av travbanan. Två tävlingsbanor och en stor framridningsbana. Det var Göteborgs fältrittklubb som hade tävlingen den här helgen.
 
Avlastning under tak
 
 
Box och uppställningsplats, och en gummimatta för framhovarna, en sån skulle jag vilja ha, till min skrapande häst, någon som vet var man får tag på det?
 
 
På väg till framridningen
 
 
Framridning
 
 
 
Vilja har känts fin hela helgen och på lördagen red vi en Prix st George och hon gör inga missar, jag är jättenöjd med henne, domarna önskar dock att hon ska bära sig mer på bakbenen och komma upp med sin framdel. så det gör nog genomgående att vi får ett lägre betyg. Fick ca 63%.
 
Även i söndagens Intermediare 1 så var vi säkra och gjorde inga större missar, det var väl bara en övergång som jag inte var nöjd med från galopp till trav, men även här fick jag för att hon skulle vara mer på bakbenen. De filmade våra ritter i Intermediare 1 och det skulle komma på http://dressyrkanalen.se/ nu på onsdag, så passa på att kolla då så får ni göra er egen bedömning.
 
På söndagen fick vi ca 61 %, i Intermediare 1.
 
Nöjd med att Vilja är så säker i alla rörelser och att vi verkligen rider på banan, men nu ska vi försöka hitta ett bett/stång som hon är mera nöjd med, hon är så lätt i munnen och jag försöker vara så försiktig med händerna, men ändå hamnar hon lite väl lågt ibland.
 
Filmen:
 

Kommentarer

  • Anna säger:

    Har mailat om gummimatta :-)

    2013-06-03 | 07:11:53
  • Tina säger:

    Också tips om gummimatta. Vi köpte våra från Paddex..(deras grus går inte tusan att rida på men deras gummimattor är rejäla o billiga. Vi betalade 3500:- för 20 meter som vi sedan kapade med sticksåg..går ju att ta mindre också men när vi köpte låg en rulle på tio meter och kostade nånstans 1000-1500. Företaget håller till i Oxelösund.det är väl i er närhet?)
    http://www.merox.se/index.pl/paddex.se/

    2013-06-07 | 09:23:55
  • Cissi säger:

    Vad duktiga ni är! Jag köpte gummimatta här: http://www.blocket.se/goteborg/Gummimatta_34711088.htm?ca=15&w=1

    2013-06-09 | 12:07:15
    Bloggadress: http://cissi-fjell.blogspot.se/

Kommentera inlägget här: