Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Vivaladiva

Kategori:

Viva som hon kallas vår söta lilla ponny 1-åring är såld. Det var egentligen av en händelse som jag missade när de andra på jobbet gick på lunch så jag fick gå själv, Gick ner på Tai buffen och tog en sushi och läste facebook och då såg jag att Susanne Wallehed i Krokom sökte en ohanterad unghäst ponny som hon kunde prägla och rida in till sin dotter Jaquline som är 4,5 år. Jag tyckte precis att Vivaladiva passade in på beskrivningen, Sofia och Linnea har borstat och lyft hovar och lett henne i grimma förstås och så är hon ju verkad av Dick med jämna mellanrum men annars är det inte så mycket gjort. 
 
Så i början på veckan så kom Susanne och Jaquline och en kompis till Susanne ner och tittade på Viva och hon verkligen fjäskade in sig hos Jaqline och snusade henne i håret hela tiden :) Så det kommer nog att bli perfekt.
Jaquline tyckte att Vivaladiva skulle hon ha, det hade hon bestämt sig för.
 
Och så blev de mest förtjusta i Viva av de hästar de kollade på och det var vi glada för, så nu är det bestämt att hon ska följa med oss upp till Jämtland när vi ska hämta Briona på måndag. 
 
Vi har lastat och kört henne en gång och det hinner bli någon mer gång i helgen innan vi far den långa vägen upp till Jämtland, på två dagar har vi tänkt att vi ska ta oss fram och tillbaka.
 
Det som var extra roligt är att Viva kommer att hamna i närheten av där hennes mamma stod och det var också en av argumenten att de känner till Lady Godiver som en snäll ponny.
 
Vi önskar Jaquline och Susanne lycka till med Viva.
 
 
 

Kommentarer

  • Susanne Wallehed säger:

    Och vi ser mycket fram emot att ta emot vår nya häst, vi hoppas hon ska trivas i nya flocken med 3 halvblod och en shettiskorsning,

    2013-07-18 | 22:01:33

Kommentera inlägget här: