Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Briona och Qlever Light

Kategori:

Det var ett snabbt besök i Jämtland, vi hann svänga förbi hos Dahlborgs där det som vanligt var full fart, fast klockan var 21, känns som vi inte har varit därifrån alls, poolen var fylld och uppvärmd, hästarna i stallet var de samma, barnen hade vuxit och de hade en massa projekt på gång på sin stora gård, det är jättekul att träffa dem som vanligt,
 
Vi åkte bort till Katarina också i Kläppe och tittade på Fantasy (som vi har fött upp) e. Dionysos ue,Nobel(som vi har fött upp) som hade blivit stor häst, inte lika tunn och spenslig som förut, Katarina hade oxå byggd ridbana 20 x 60, såg jättefint ut, till skillnad från här nere så var gruset svart istället för rött här nere.
 
Vi bodde över hos Lena och Elin i Ås och hade en trevlig kväll där, de letar hopphäst och har varit runt i Sverige och kollat, men det är inte lätt att hitta något som passar.
 
På morgonen kl 7 var vi hos Ann-Sofie Lilja för att lasta på vår häst som vi köpte i april men inte har sett live än. Hon såg välmående ut med ganska stor mage men snygg, fölungen var stor med rejäla ledgångar, snygg fux med 2 vita bakben och bläs.
 
Mellanlandning i Ytterhogdal hos Svärmor
 
 
Äntligen hemma i Lyse
 
Briona och Qlever Light e.Qlever Hill ue. Briar
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: