Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Chick Fiona

Kategori:

Fiona är definitivt inte dräktig, Johannas fina welsh hingst som var här och tränade testade henne, så det var bara att snabbt som sjutton lasta och fara till seminstationen med henne igen igår, och hon har seminerats idag och även imorgon.

Credo hade återigen tappat en sko och det ser ut som en gammal hovböld har vuxit ner på vänster fram, hmmm tror att det var den som var boven i våras, men vi får väl se. Vilja hade en likadan för några år sen.

Hovslagare var i Marias stall och våra unghingstar fick fina hovar, i höst ska de hem igen och då får de sin vanliga hovis igen. De var iallafall väldigt snälla att verka idag, var kul att se dem igen, de hade vuxit och ser ut som gängliga ettåringar, inte den vackraste åldern, men de kommer att bli eleganta så småningom.

Genrep i ridhuset idag och Vilja kändes fin, men seriebytena strular lite hon är inte riktig framme och byter som hon vill, på slutet fick vi till det efter att ha kört några varv med bara byten i vart 3:e. Imorgon börjar Summer Dressage Fesival i Lilla Edet Msv A:1 imorgon.

Lensky, Fias föl är anmält till fölchampionat och elitfölauktion, det ska bli spännande, jag tycker att han är en riktigt välproportionerlig fölunge, stor och rejäl och rör sig fint.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: