Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Onsdag 29 Februari

Kategori:

Imorgon ska Erika åka till Östersund upp till Elin, det ser hon fram mot. Ska köra henne till tåget på kvällen först ska vi shoppa lite på Nordstan.

Vi pratar med Sofia på Skype på kvällarna, det är väldigt bra med alla möjligheter att kommunicera, kolla in på Sofias blogg så får ni se hur hon har det på Mallorca, idag har hon ridit hingsten som de ska rida in och det hade gått bra.

Jag red Vilja på utebanan idag och hon gick riktigt bra, känns som vi är väl förberedda, det mesta funkar och i traven ångar hon på med bra driv och det känns som vi flyter fram. Vi börjar få koll på skritten också, jag har bromsat för mycket förut och då blir stegen ojämna, men om jag trampar ner hälarna och lägger ner handen och driver henne frammåt och sen drar in naveln, så blir den super, prova vet ja :)

Galoppen blir bättre och bättre idag kändes piruetterna fina och det blev luftiga serier och t.o.m saxen blev riktigt bra. Självförtroendet jobbar vi som vanlig med, men när man sitter och njuter av att rida sin häst, så måste det väl vara bra. Hmmm :)

På fredag åker vi österut mot Södertälje för vår första Nationella och tävlingssäsongsstart, så snälla håll tummarna.

Kommentarer

  • Anna säger:

    Håller tummarna, stenhårt! Tror det kommer gå lysande!

    2012-03-01 | 21:55:21
  • Tina säger:

    och jag ska hålla tummarna stenhårt på plats!! Ska bli så spännande

    2012-03-02 | 20:03:55

Kommentera inlägget här: