Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Kallt

Kategori:

-12 grader idag, jag åkte direkt från konferensen i Göteborg till Färgelanda och hade träningar, trots kylan och halkan kom alla och tränade, hästarna var pigga och gick riktigt bra, och jag klarade kylan hyfsat, men frös om fötterna. En av ridskolehästarna var en riktigt härlig upplevelse idag när Ida red honom och han jobbade på så bra och fin i formen och vi provade t.o.m byten på honom idag, härligt att ha såna hästar på ridskola. Men alla gick riktigt bra idag och det var nog för att det var lite kallare, de var rejält pigga.

Har äntligen fått mitt headset, men fick inte igång det idag, så det får bli premiär på Toric imorgon, spännande. Testade det hemma nu med hjälp av Sofia fick jag igång det, så här ser det ut. 



Kenth har fått tina vattnet till vattenkopparna idag och dessutom ridit både Andromeda och Vilja. Andromeda fick jobba på banan och hon är en riktig pärla och lyssnar hela tiden och bjuder på frammåt och vill gärna vara till lags, härliga häst, henne kommer vi få mycket glädje av, hon har fått alla Pandoras bästa egenskaper och det bästa är att vi aldrig kommer att sälja henne, för hon är den sista av Medeas avkommor som är sto.

Sen red han ut med Vilja också, hon var som vanligt på tårna och blev rädd när en granne lite längre bort som inte är så förtjust i hästar drog på högtryckssprutan precis när Kenth red förbi, i -12 grader!!!





Kommentarer


Kommentera inlägget här: