Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Tränarutbildning

Kategori:

Imorgon bär det av till Skövde för tränar-fortbildning, för att få behålla sin Tränar licens så ska man varje år gå en fortbildning, i år är det Lussan och Elisabet som håller kurs i "Med tonvikt på medelsvår dressyr" hoppas på två inspirerande dagar.

I helgen har jag jobbat med både Fabiola och Vilja förutom en dag när vi red ut och Kenth red en laddad Vilja och jag Fabiola, det var härligt att galoppera på vägarna upp mot Korseberg.

Sofia hade oturen att ramla av Andromeda i lördags och slog armen lite, så igår fick Kenth vara stand in och rida henne, annars är planen att Sofia ska träna och få visa denna härliga häst på kvalitets nästa år.

Det har regnat massor igen och hagarna är leriga, urk,hur mycket regn kan det komma. I veckan kommer PeO och fixar så vi får en grusad väg för traktorn in i hagarna så vi kan köra in hösilage, nu bär vi till alla hästarna och oj vad de äter mycket.

Sen väntar vi på boxinredningen jag blev lovad högst 4 veckor och nu är det 3 kvar.

Kommentarer

  • Tina säger:

    Vad roligt med fortbildning..jag har ju fortfarande en lektion innestående....ser såå fram mot den:) Tips om leran. Det enda Paddex är bra till är att bota leriga hagar. Vår lera vid ingångarna är ett minne blott. Så skönt att slippa "kippa fast" med stövlarna i leran när man står där och skall hämta hästar. Vi har bara lagt i ingångarna och cirka 5-10 meter in i varje hage och det blev verkligen superbra

    2011-09-20 | 09:33:16
    Bloggadress: http://metan.blogg.se/
  • Anette säger:

    Andromeda !! Vilken häst, och vilka rörelser Blivande GP häst tro??? Så fin ! Ska bli skoj att följa henne , Hoppas Sofia är OK i armen nu.

    2011-09-21 | 07:43:13
    Bloggadress: http://www.essmanias.zoomin.se

Kommentera inlägget här: