Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Tävling i Torslanda

Kategori:

Idag var det DM i Torslanda, så det bar iväg vid 1-tiden för vi skulle starta kl 16.39. Vilja åker smalt igen i transporten och bara jag kör sakta sakta igenom rondellerna så står hon riktigt bra och jag får med tävlingsskåpet igen.

Vilja skötte sig bra, vi fick till fina byten efter slutorna, det har vi tränat på i veckan, tyvärr missade vi ett byte i serien på slutet. Vi fick 64,26% och det är är jag nöjd med, vi för färre och färre missar och Vilja verkar göra sitt allra bästa på banan. Skulle behöva några % till för att komma upp på placering.

På förmiddagen åkte baracken iväg, som stod vid ridbanan, det var ingen som använde den och den behövde renoveras innan vintern och det orkade vi bara inte med. Så den åkte ut på blocket och jisses vad många som ringde på den.

Nu är alla hästarna intagna och nattade.

Imorgon ska Fia till veterinär och triangelmärkas och dräktighetsundersökas och efter att ha jagat Sune i en vecka gav vi upp och bokade tid på Ale djurklinik istället och det ligger ganska nära mitt jobb, så hon får följa med på morgonen dit och gå i en hage till vi har tid kl 17.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: