Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Lördag 15 januari

Kategori:

Imorse när vi vaknade hade det kommit en decimeter nysnö igen. Sofia hade stallmorgon så vi fick sova.

Fantasy
stod för först gången i egen box hela natten, vi har succesivt vant henne vid att stå själv på kvällen och sa att en kväll kommer vi glömma att flytta henne och det gjorde vi igår. Men både Fabiola och Fantasy är nöjda med att ha egen box och hon är ju 7 månader nu.

Idag hade vi en härlig uteritt med Klivija, Credo och Linda i djupsnö, vi pulsade upp över våra ängar på baksidan och ner i skogen , både trav och galopp och Klivia gick först mest hela tiden. När hon la in bromsen några gånger och stannade red Linda snabbt förbi med Credo och då fortsatte hon också. De var rejält svettiga när vi kom tillbaka.



Köket är vitmålat 2 ggr med grundfärgen och taket är färdigmålat. I morgon ska ett varv till göras med den riktiga färgen, dessutom återstår målningen av element, fönster och skafferi. På måndag ska golvet in så då måste målningen vara klar.

Skåpstommarna är ihopmonterade men måste iväg och köpa ett till skåp på måndag eftersom jag hade varit för optimistisk när jag trodde att jag skulle få in ett 80 cm brett skåp när det bara gick in 75 cm, och det finns det inga, så nu blir det ett 60 cm plus att jag kan hänga handukar på kanten under skivan, så det blir bra.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: