Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

I helgen

Kategori:

Vi har varit och kollat på Sofias musikal i Lyse kyrka med sånggruppen SKY CHOIR. Två gånger hann jag se den, de sjöng så himla fint. Det blev en fin julkänsla.



vi har hunnit med en hel del saker, Erikas rum är klart och hon har flyttat upp igen, golvet la vi in i fredags ochr igår satte vi dit de nymålade golvsocklarna även vårt sovrum har äntligen fått golvsocklar (höga i gammaldags stil) som snickarn fixade åt oss.





Peter på Toricenter var hit med traktorn och hjälpte oss mocka lösdrifthagen och harva ridbanan. Skönt för idag var det äntligen hårt i marken och vi slapp leran.

Passade på att se över och tvätta Fia och Fantasy och Fantasy fick också träns på sig för första gånger och vi var ut och gick en sväng, hur snäll som helst.



Vi fick upp en lampa på garaget för att vi ska få lite ljus på gårdsplanen, det ska upp en lampa på hönshuset också och så ska vi sätta in ett kamflänselement i sadelkammaren och koppla in handukstorken så man kan torka benskydd där, sen är vi faktiskt snart klara i stallet, då blir det nog till att övergå till hagarna som är bedrövliga efter den här leriga hösten, de ska dräneras och grusas upp.

Alltid en massa jobb på en gård.


Kommentarer

  • A-C säger:

    Och ni fixar och donar! Jobbigt men roligt när det är sitt eget och det blir fint! Fina Fantasy och ridplan såg inbjudande ut nyharvad:)

    2011-12-19 | 09:20:27
  • Nina säger:

    ha smart med handukstorken, tack för tipset ( den vi har liggande i garaget kanske ska in i stallet istället ? )



    Tjoho va söt hon är min lilla häst :)

    2011-12-20 | 08:42:08

Kommentera inlägget här: