Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Fölvisningen

Kategori:

Idag har hela dagen gått åt att fixa hästar inför fölvisningen, 4 hästar skulle tvättas och flätas, Carina Lundqvist kom och hjälpte oss att fläta, himla snällt.

Vi fick snabbt baxat in dem i transporten, än så länge är det ganska lätt att lyfta fölen och mammorna sköter sig väldigt bra. Vi fick ju givetvis köra med två bilar ner och Anna Kronlid, Carina, Sofia och jag och Kenth var hästteamet idag.

Vi kom iväg i tid och var framme en timme innan utsatt tid så det var gott om tid att fixa det sista, Palatino skulle in först och när vi stod och väntade så var det en broms som var väldigt efterhängen och följde med in på banan och irriterade Palatino, vi visade honom i och han uförde sig bra och fick ett fint tryck i traven tyckte vi, men poängen var vi inte speciellt nöjda med, han fick 877778 = 44 poäng.





Sen var det Sandros tur och vi började visa honom i skritten och sen släppte honom i trav, men han ville inte trava utan föll in i galopp, när vi väl fick honom i trav, så var han oren och domaren avbröt provet, men gav oss rådet att åka på en ny bedömning lite längre fram i september, han sa att de 4 första betygen var 8:or, så det var lovande, vi åker nog och kollar upp honom och sen får det nog bli en ny bedömning, så kan det också gå, trist.







Kommentarer

  • A-C säger:

    va trist då. Hoppas d går bra me han då.

    2011-08-13 | 21:17:45
  • nina säger:

    Himla trist :( men hoppas han kryar på sig fort och får kanon poäng nästa gång :)

    2011-08-14 | 22:32:13

Kommentera inlägget här: