Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Fredag 29 oktober

Kategori:

Idag red jag Vilja i ridhuset på morgonen, det är skönt att komma iväg och rida direkt efter stallet är mockat och klart. Vilja var fin och ambitiös, vi tränade samling och lite piruettarbete och mycket skritt, samlad och längning, det är det vi har problem med på tävling.

Sen var jag till Gåseberg och red Libert, han har vaccinerats och fått en kort vila, men hade inte tappat någonting. Han var väldigt fin i galoppen och vi provade på lite förvänd för första gången. Sen var han lite svagare i övergångarna och orkade inte sitta ihop riktigt.

Efter det så blev det städning inne och körde ett lass skräp till tippen från garaget, hittade säkert 10 byttor med stenhård färg som säkert hade stått i minst 10 år.

Vi hade en tjej som var och provred All Cash och de verkade funka bra ihop, hon var rutinerad och van vid unghästar, så det skulle nog vara bra.

Lorenzo (lilleman) åkte till nya fodervärdar idag, det var väldigt sorgligt för oss alla och mest för Erika, men det blir nog bra för honom , de verkade snälla.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: