Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Söndag kväll - Snökaos

Kategori:

Hektisk helg i snöovädret, det är inte så mycket snö hos oss ännu, men det stormar, så det blev ingen ridning på Libert idag. Men Sofia har varit ute med Fabiola, hon tycker riktigt mycket om henne. 

Åkte till Färgelanda i morse för att ha träningar och några tappra dök iallafall upp, det gick knappt att ta sig fram och de flesta var insnöade. Det var rejält med snö i backen upp till ridskolan.

Sen tog det 2 timmar hem, fick köra över Uddevalla för alla småvägar var igensnöade, det gick sakta och vid Rotviksbro var den en bil som precis hade åkt av och hängde i diket, men det var massor med folk som hade stannat och ingen var skadad.

Viljas sår varar och läker inte jättefint, trots att förutsättningarna är ganska bra, hon är fortfarande ganska tjock i benet och väldigt rastlös och bråkar på de andra i hagen.

Vi hade veterinär igen i torsdags till Andromeda, hon har fått en antibiotikakur och i morgon är medicinerna slut, men hon vil inte stödja riktigt på foten och haltar fortfarande rejält. Det blir nog en ny vända med veterinären i veckan och kanske en röntgen.

Nu blåser det och snöar rejält här också, så i morgon blir det nog till att jobba hemma, har inte lust att köra net till Göteborg, bland alla långtradare med sommardäck och bli stående någonstans.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: