Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Regn...

Kategori:

Hur mycket kan det regna egentligen, det bara häller ner, alla täcken är dyblöta, borde man inte ha täcken med bättre regnmotstånd, men då andas de kanske inte, någon som har något tips om täcken som inte behöver torkas utan står emot regnet, som ett gammaldags regnställ i PVC.

Var till ridhuset i går kväll och tränade Vilja, var helt själv i stora ridhuset vid 20-tiden, härligt.

Träffade Lisa på vägen hem och hon ska massera Vilja torsdag kväll, vi försöker hitta någon tid som Vilja kan stå lugnt i gången och inte springa runt och krafsa med benen, för att hon vill ut eller vill ha mat. Nu ska vi prova med kl 20, så får vi se, inte så lätt att massera en häst som håller på att krypa ur skinnet.

Kenth ska köra All Cash till veterinärbesiktningen imorgon kväll där köparen möter upp för att vara med.

Spolade benen på Andromeda och Cash igår och gick igenom dem och bytte täcken, så de fick vara torra en stund iallafall. Inte en gnutta mugg på dem, det var skönt. Wilburs täcke är det som bäst står emot regnet så han var helt torr igår.

Kommentarer

  • Helena säger:

    Jag har slutat att köpa andra täcken än Horseware:s. Mina regntäcken är fem år gamla och det ena har börjat läcka litegrann denna säsongen, det andra är fortfarande tätt! Det lila vintertäcket (med hals) har inte ett hål och är helt tätt även efter en hel dag med blötsnö! Det täcket ska påbörja sin 11:e vinter nu! Även om täckena är dyra i inköp så blir det lite pengar per år när de räcker så länge!

    Kramar till er alla!

    2010-11-05 | 07:40:51
  • A-C säger:

    Men vilken tur då! Wilburs va ju inte så dyrt från hööks ju=)

    2010-11-05 | 18:57:39

Kommentera inlägget här: