Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

14 mars

Kategori:

I fredags hade vi hovslagaren här och när han skodde Vilja hittade han ett hålrum i hoven längst ner mot skon, det var kanska 1 cm i diameter. Det måste ha varit hovbölden som hon hade för exakt 1 år sen i mars förra året precis före vår hemma tävling. Så jag tror iallafall att den är helt utläkt, men hovslagaren tyckte att vi skulle lägga i tjärdrev i den, så det får bli så.

Sofia har tagit bilden och det är inte så mycket snö på vår plan nu!


I helgen har vi städat på gården och eldat upp en del skräp. Kenth och Erika var till Åmål och åkte slalom på lördagen, och jag hade träningar på klubben. Idag har jag tränat skrittpiruetter med Vilja och det går bra åt höger, men hon blir riktigt sur när vi ska göra dem åt vänster. Det går faktiskt att rida på ridplanen nu, den är lite isig på en del ställen, men isen börjar luckras upp och gruset är framme på stora delar av planen.

Pandora tömkördes både i fredags och idag, hon är springtokig och har alldeles för mycket energi. Hon kan ligga och galoppera på volten hur länge som helst och bär sig bra i halkan.

Vi har börjat tapetsera i gästrummet, det blir riktigt fint, med en blå tapet med lite blommor på.

Var och löshoppade Andromeda idag, hon älskar det, bjuder riktigt bra och man kan stå ganska lungt och titta på henne. Idag var hon så laddad så vi passade på att snabbt höja upp så hon inte skulle bli trött. Hon hoppade 1,35 m idag.





Kommentarer


Kommentera inlägget här: