Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

2 Januari

Kategori:

Hela första dagen på året tillbringade vi med bokföringen, men nu tror det är ok och allt är bokfört, men vi hann inte med några ridturer.

Men idag har vi hunnit med alla. Först en tur med Vilja och Susanne och sen tömkörde vi Pandora i ridjuset och idag gick det super. Vi ska prova ett tag och inte byta varv för ofta och sakta av till skritt innan vi vänder över, för det låser sig precis när vi ska vända ut i nytt varv och hon tror att hon ska gå i samma. Idag var det inget strul alls, hon travade i kort trav och jag kunde gå bakom. Hon fick också trava sakta sakta över bomar.

Sen var det Andromedas tur, vi får ta linan på henne när hon ska in i transporten, men då går hon snällt på. Fast backa vill hon inte göra så vi får fortfarande vända henne när hon ska ut.

Andromeda skötte sig också bra, Kenth longerade henne och vi la ut några bomar som hon gick hoppa över. Från början tyckte hon att det var läskigt men när vi hade ledit henne över några gånger hoppade hon högt över bomen.

Sofia och Erika har väldigt kul med lillpluppen (Lorenzo) idag hade de longerat lite och kört lite "klickerträning" http://sv.wikipedia.org/wiki/Klickertr%C3%A4ning.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: