Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Blogga, blogga

Kategori:

Tror att det får bli veckouppdatering nu, vad tror ni om Söndagar. Tiden vill inte riktigt räcka till, det är mycket att göra på gården.

Vattnet i stallet är nästan klart nu och på köpet har vi fått fixat vattnet inne också, dåliga rör bytta och ny vattenpump och riktigt bra tryck på vattnet äntligen. och varmvattenberedare till hästarna, lyxigt att ha det igen.
Det som är kvar nu är att tömma dräneringsbrunnen som svämmar över, undrar om det finns något utlopp i den under slammet någonstans.

Mamma håller på och pysslar om mina rabatter och det är så skönt, jag har köpt ogräsmedel och ska spruta på grusgångarna någon dag.

Ridbanan är återställd och riktigt fin att rida på, var förbi Kvarnen och kollade på staket idag och tänkte ringa och beställa imorgon. Det blir impregnerade fyrkantiga stolpar och halvrunda slanor och kommer att kosta ca 10 000 kr + moms för materialet.

Just det, vi har haft en ljuvlig semester i Fuertoventura på Kanarieöarna, med sol, bad och långa prommenader, det var kul att bada i de höga vågorna på de milsvida stränderna. Här hemma har Jennie ridit Pandora och Vilja och Ebba, Diva och Lorenzo. Pandora börjar bli riktigt fin och Jennie har tålamod med vårt egensinniga sto, äntligen börjar galoppen komma på plats och hon musklar sig så fint och blänker i pälsen.

I morse när jag red Vilja på ridbanan stod Pandora i sin hage vid ridbanan och tittade intresserat hela tiden. Är väldigt nöjd med sadeln och tycker att jag kommer åt Vilja mycket bättre med skänklarna.

Ska komplettera med lite foton.

Kommentarer

  • Jennifer Sundin säger:

    Hej hej!

    Det är alltid lika roligt att läsa när ni uppdaterar! Såg er i ponnyakuten dig och Sofia. Jag tror i alla fall det var ni!

    Hoppas allt går bra med hus och hästar!

    Nu har vi idag tävlingar och saknar självklart vår eminenta parkeringsvakt Kent!



    Jennifer

    2010-04-17 | 09:00:36
    Bloggadress: http://jennifersundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här: