Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Måndag 7 september

Kategori:

Sofia har slitit hela helgen med bloggens nya design, den blev jättefin tycker jag, tack för det.

I övrigt har vi har slitit med annat än datorer i helgen, efter snickaren var här i fredags så röjde vi ut sovrummet och flyttade ner, för det luktade sunkigt sen vi hade blottlagt vattenskadana, vi sågade upp golvet och tog bort skivorna på väggen och skottade sågspånsisolering.

Dessutom så var Kenth upp och pressade hö en stund, så nu fick vi hem lite mer hö. När vi äntligen kom iväg till ICA i Brastad och skulle köpa något gott kött till middag, fanns det nästan ingenting kvar, men vi hade tur för vi mötte Brorsan och blev bjudna på middag några timmar senare i Sämstad. Det var vekligen både tur och väldigt gott. Dessutom fick vi äntligen se deras fina kök som har varit färdigt ett tag. Nu blir man sugen på nytt kök igen.

Var iväg och red och det gick inget vidare, hade träns och hon bara hängde i handen och dessutem en väldigt lös sko.

På Söndag morgon, satte på Vilja skon och var iväg och tränade, nu gick det mycket bättre, hon kändes mjuk och fin och vi jobbade men traven mest att få kadens i samlade traven även på raka spår. Men red bara en liten stund för Sofia hoppade på kvällen, men det får ni nog läsa om på hennes blogg, för jag var inte med.

Sen jobbade vi med vinterhagarna och det var strålande väder igår, så det var härligt att vara ute.

Två nya djur har kommit till oss. Erika har köpt 2 marsvin, riktigt söta men den ena väldigt råttlik, fast det var väl ett teddymarsvin tydligen. Har hållit i det som inte var så råttlikt och den verkar snäll.

Kommentarer

  • Lena säger:

    Hej, fin ny logga! Ni jobbar och sliter som vanligt, hoppas ni får bukt med fukt och baggar och allt vad det är. Har lakanen kommit fram?

    2009-09-07 | 15:06:21
  • Jennie säger:

    Kolla in Stall Hällekilas egna blogg !!



    stallhallekila.blogg.se



    2009-09-08 | 21:08:40
    Bloggadress: http://josefssonjennie.blogg.se/
  • Marianne säger:

    Jajemensan, lakanen har kommit fram, tack så mycket.

    2009-09-10 | 11:19:27

Kommentera inlägget här: