Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Fredag 4 septmber

Kategori:

Anticimex var hit och tittade på djuren i källaren och det var precis såna som Agneta hade i Jämtland dvs mjölbaggar och inte fuktbaggar, de kommer in utifrån och är ofarligare som tur är och man får helt enkelt vänta ut dem. Men han satte iallafall ut fällor för silverfiskarna.

Men det var nog det lilla problemet, för sen var snickaren hit och tittade på fuktskadan i klädkammaren, det var rejält blött och mögel innanför skivorna när han tog bort dem, det rinner in från taket. Men det var inte det värsta han hade sett, han hade varit hos en tant som hade hinkar runt sängen och ringde först när hon var tvungen att gå upp och tömma dem på natten.

Nu ska vi riva det som ska bort i helgen och sen ska han komma i nästa vecka och hjälpa oss att laga skadan.
Så ska vi bygga vinterhagar och pressa hö också. Egentligen skulle Sofia ha tävlat terräng men den var inställd pga allt regn.

Idag var Vilja riktigt på tårna, det var längesen, vi var ut i ösregnet och hon steppade fram och tillbaka bakom Pandora och var ett riktigt nervknippe, Sofia hoppade höbalar på ridbanan och hade riktigt kul. Pandora rev av sig en sko igen, inte kul, hon såg inte fin ut i hoven

Kommentarer

  • Jennie säger:

    haha, vilken söt tant !

    2009-09-05 | 11:59:55

Kommentera inlägget här: