Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

5 november

Kategori:

Kenth har varit till Tjörn på ultraljud med Fabiola ikväll, det gick bra, hon är dräktig. Egentligen så visste vi det för hon har en riktig fölmage redan.

Igår var det tävlingsmöte i Jörlanda, det var mycket diskussioner om divisionerna, och vi fck några datum, det är så vi slåss om helgerna och det finns nästan inga kvar. Med det menas att vi som ryttare har hur mycket tävlingar som helst att åka på. Det är lite kul när de tycker att det är långt att åka på tävling 10 mil från Göteborg, i Jämtland åkte vi ju till Umeå utan att klaga och dit är det 40 mil, enkel resa! fast det var lite långt.

Iallafall så var det ingen ide att åka hem så det blev hotell i Götet istället, så kunde jag vara tidigt på jobbet i morse och hann göra klart programmen, så imorgon blir det lite nya saker.

Det var stopp i avloppet i stallet, det blir så mycket lera och alla vill spola benen, så det blir helt tjockt i avloppen, vi fick dock upp det efter att ha varit där och grejat allihop. Sen blev det en liten träingsstund på ridbanan under strålastarljuset. Det är riktigt mörkt nu så det är skönt att ha planen.



En gammal bild på blivande mamman.

Nästa vecka kommer de och hämtar all taggtråd vi har tagit ner, ska bli skönt att få bort den.
Det är håll Sverige rent som hämtar skräp från gårdarna gratis.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: