Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

1 mars

Kategori:

Det snöar faktiskt ute, men i rabatten är det alldeles fullt med snödroppsknoppar, det ska bli spännande att se hur trädgården grönskar i vår, det är många som har sagt att den är väldigt vacker på våren.

Igår red vi ut en sväng med Pandora och Vilja, men fortfarande bara i skritt, men det finns en bra backe som vi klättrade i så de fick jobba lite. Sen var Kickan och Lisa hit, så jag ledde ut Lisa på Fabiola och det gick väldigt bra, vi skrittade och travade och Fabiola gick med öronen frammåt hela tiden och var enligt Lisa väldigt skön att trava på. Nästa gång ska vi prova att skritta med Pandora ut utan ledare, så kanske vi kan skippa ridhuset ett tag. Idag har vi löshoppat och det gick sådär, vi får hoppa i stora ridhuset och har spärrat av 20 meter för att få rätt storlek, men Fabiola går igenom och sen är det lögn i skogen att få tag på henne, så hon blev trött av allt springande i ridhuset och hoppade inte lika bra som hon brukade, men hon var ändå uppe på 1.10 m.

Red Vilja också på morgonen och hon var riktigt fin i galoppen, men jag har lite problem med att jag inte får flytta fram innerskänkeln innan bytet är klart, och traven hittade vi inte riktigt takten i.


Kommentarer

  • Nina säger:

    snöööööö, vi har inga (synliga) knoppar i rabatten. Jag plogade upp en liten autostrada i en hage igår. Där var det på "värsta" stället 1,5m. Slungan fick arbeta ordentligt....

    Men prefekt för att åka till åre till helgen :) slipper säkert repa skidorna!

    2009-03-03 | 10:27:37

Kommentera inlägget här: