Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Pingsthelgen

Kategori:

Sofia tävlade på söndag hon gick äntligen en 0-fels runda och fick rosett, himla kul. Det gick fort som tusan, hon red som hon hade stulit hästen, men det behövdes nog. Underlaget i ridhuset höll inte så när några hästar hade gått omkull så flyttades tävlingen ut och det var nog bra för Sofia. Tror att det var många Lysekilsryttare som var nöjda efter sina ritter.Här
är operation rädda ridhusbotten




Och förlåt men jag kunde inte låta bli den här bilden, den var faktiskt kul.



Idag läste jag ut den andra boken sen jag började pendla, så är det någon som har ljudböcker på CD att låna ut till mig så säg till. Den här boken hette "Jag minns att jag sprang" med Ron Mc Larty och den handlade om en tjock karl som cyklade för att hämta hem sin syster som hade varit borta 20 år och dött och alla människor som han träffade på vägen. Faktiskt riktigt bra, så om någon vill "läsa" den så hör av er.

Nu är hagen iallafall klar uppe på ängarna och hästarna har gått ute några nätter nu, de mår gott där uppe. Men Diva får inte gå på bete för hon har haft fång för en massa år sen och vi har haft en fånghäst och det vill vi inte göra om, för hon fick stå på sandbädd en hel sommar och bara ut 2 gånger om dagen för att spola hovarna i kallt vatten.

Här är förresten Erika och en kompis som badar i Lördags.



Och det hade varit dressyrtävlingar på Frösön i helgen, såg att det var många vi känner som hade fått placeringar, Grattis till Er, det hade varit kul att vara där.

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Du kan ju låna ljudböcker på biblioteket :)

    2009-06-02 | 17:13:33
  • Petra säger:

    Lilla Finess... Va tur att hon hoppade så Elin hamnade på rätt ställe efter hindret, en clear round blev det trots stilen på detta hinder:-)... Kul att få en så bra bild i rätt ögonblick.

    2009-06-02 | 21:26:57
    Bloggadress: http://www.storemyr.se
  • Elin abrahamsson säger:

    Kent ! du e bra knep du ! tur att hon hoppade ;)

    2009-06-06 | 15:41:14

Kommentera inlägget här: